Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ένα φθινοπωρινό απόγευμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

ΣΗΜΕΡΑ
Οκτ. 2016

Επίσημη έναρξη λειτουργίας

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας είναι γεγονός! Οι πρώτες συναλλαγές στο σύστημα έρχονται να επιβραβεύσουν την πολύμηνη προσπάθεια όλης της ομάδας. Το ταξίδι τώρα ξεκινά...

Ιουλ. 2016

Πρώτη έκδοση (MVP)

Τον Ιούλιο του 2016 γίνεται η δημοσίευση μιας πρώτης έκδοσης της υπηρεσίας σε έναν μικρό κύκλο χρηστών.

Μάιος 2016

Πρώτη βράβευση

Τον Μάιο του 2016, η Yummy κερδίζει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό «Συνεργάζομαι», ενός θεσμού επιβράβευσης των συνεργασιών ανάμεσα στη βιομηχανία και ερευνητικούς οργανισμούς που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ετήσιου Technology Forum.

Απρ. 2016

Η ομάδα μεγαλώνει

Τον Απρίλιο του 2016 ενσωματώνονται στην ομάδα 2 έμπειρα στελέχη από τον χώρο της πληροφορικής, ο Γιώργος Παπαζίδης ως υπεύθυνος πωλήσεων και ο Σέργιος Φωτιάδης ως υπεύθυνος ανάπτυξης  λογισμικού και ξεκινάει η ανάπτυξη των υπηρεσιών.

Νοε. 2015

Δημιουργία ομάδας

Γίνεται επαφή με το εργαστήριο Τεχνολογίας Λογισμικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δημιουργείται η πρώτη μορφή της ομάδας που αποτελείται αρχικά από τον καθηγητή Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου, τον διδάκτορα Θοδωρή Χαϊκάλη και τον τελειόφοιτο φοιτητή Γιάννη Φανίδη.

Φεβ. 2015

Η σύλληψη της ιδέας

Το Φεβρουάριο του 2015 γεννήθηκε στο μυαλό του Θεόφιλου η ιδέα για ένα καινοτόμο σύστημα ηλεκτρονικού πορτοφολιού με υπηρεσίες Loyalty και ηλεκτρονικών πληρωμών.

2015
TOP